annikatt

live to ride, ride to live

Do you know how a broken heart feels like

Publicerad 2013-02-22 18:18:10 i Annikatt

 
 
 
Jag är så jävla rädd för att bli sårad igen. Jag är ung, jag kommer bli sårad igen och igen och igen och igen. När det handlar om mina egna känslor blir jag rädd för jag vet hur det känns när man ligger på badrumsgolvet och kippar efter andan. Att slå sina egna knytnävar i väggen bara för kolla om man ens känner något överhuvud taget eller om hjärtat har bedövat hela kroppen. Min medicin har varit att sysselsätta mig med annat hela tiden för att få tiden att gå, kunna trösta mig med att det har gått en tid utan att du föll ihop. De här har varit mina murar, kämpat mot mina egna tankar, lurat mig själv att tänka på annat och trycka allt längre och längre bort. Det har funkat, jag har haft dagar jag har kommit på mig själv att le utan anledning och riktigt känt lycka med att hittat tillbaka till mig själv. Sen kommer stenen, förlorar mig själv igen, blir förvirrad, slutar tro på mig själv, kör fast och blir sittande. Jag önskar jag kan få bli frisk nu så jag kan få åka till gymmet och börja tänka på annat, kunna åka till stallet, enda stället jag känner total sinnesro.
 
Men som jag sagt förut, ny dag imorgon, nya känslor. Jag har förut varit expert på ta beslut allt för snabbt och inte tänkt igenom det ordentligt. Nu är det inte för att jag inte vill vara ensam, nu är det andra saker det handlar om. Jag tror varken jag eller han är redo för de här igen. Egentligen, man måste hitta sig själv innan man kan bli sig själv med någon annan.
 
/And I´m  back in the darkness, thanks...
 

My middle finger salutes you

Publicerad 2013-02-22 09:24:00 i Annikatt

Fuck att vara förkyld! Mitt huvud dunkar, mina halsmadlar is the size of an orange känns de som. Näsan slutar aldrig rinna och är svullen, jag snyter tills blod kommer. Mina ögon ploppar snart ur skallen, hostan sitter djup i lungorna. Förbannat drygt! Ingen feber idag iallafall, 37,1 imorse. Brukar ligga på 36 ungefär.
 
Funderar på att åka in til stan och stanna förbi på apoteket igen och passa på sola, min hud strejkar. Psoriasis har jag hört is the shit. Haha näe men jag måste nog sola för dessa utslag är inte roliga.
 
/Något less brud

 

 

First love die hard

Publicerad 2013-02-21 20:20:44 i

Riding to this world all alone, without my dad riding beside me.

Sjuk

Publicerad 2013-02-21 10:01:07 i Annikatt

Gick hem idag, orkar inte va sjuk längre. Köpt alla möjliga saker på apoteket nu och hoppas jag ska bli frisk. Vill på gymmet och pallar inte den här jäkla hostan. Febern ska jag inte gå in på..
 
Nu blir det sängläge!!
 
/Sjukis

You were told to run away

Publicerad 2013-02-20 20:52:52 i Annikatt


 
I tried so hard and got so far, but in the end it doesn't ever matter. De roliga är att alla tankar kommer på kvällen, som nu när jag inte är på gymmet och bara ligg hemma för å kurera mig. Varför? Rätt otroligt ändå att en människa kan påverka en så mycket. Känslor är som vågor, man kan inte stoppa dom men man kan välja vilka man vill surfa på. Förstå vad ett år kan göra skillnad, vad gjorde jag för 1 år sen? De känns som om de vore så långt borta. Men då hade jag inte dessa problem. Problem kanske ja inte ska se de som heller, mer som saker att jobba på.
 
 
/Natti natt, ny dag imorgon, nya andetag.

De e dark nu

Publicerad 2013-02-20 18:57:00 i Annikatt

Hur kunde vår passion bli en dålig ekvation. Du är bränd av dina lågor nu. Det är för tungt att andas, tankar kan inte samsas och hjärtat maler på om samma gamla visa. Allt det där du sa, om att du älska mig. Men när jag tänker på de var det lika bra, de vet jag.
 

Det är rätt så svårt att släppa det lilla sista när jag vet att han känner som han gör. Vill bara att alla ska må bra. Känner mig kvävd, förvirrad och börjar fundera på om jag gjort rätt val. Börjar ifrågasätta mig själv, de är inte bra. Är påväg ner i skiten igen, dessa 3dagar utan gym och häst har inte precis varit till min fördel. Jag måste sysselsätta mig för att fortsätta klättra uppåt. Ibland känns de som om de är bara han och jag som förstår varandra. Ingen annan förstår vad vi hade. Men samtidigt så vare inte så himla bra som jag vill minnas. Jag måste fokusera på de dåliga och fortsätta blicka framåt och uppåt! Han säger att han inte är redo för någon annan, hur kan man då vara redo för mig? Daem I´m confused. Jag önskar jag kunde lita på han, på vad han säger. Men mina misstankar växer.
 
Verkar som om jag innerst inne inte riktigt kan släppa det här, varför inte? Just nu har jag kört fast i mina egna hjulspår. Men efter all den här tiden, jag har fått tillbaka min andra halva. Den är min, kommer förbli min ett långt tag framöver. Jag är hel med mig själv. Ingen har sagt att kärlek är enkelt, för de är det inte. Det här kommer ta tid, jag måste bara låta det ta sin tid också och inte stressa något.
Hur gör man när man bryr sig så otroligt mycket om en person men man kan inte umgås eller prata och få den här människan att må bättre?
 
/ Less tjey som inte vill ha någon kärlek i sitt liv just nu..
 

 

No pain no gain

Publicerad 2013-02-17 20:46:44 i

Eller hur vare? Antingen har jag pissigt ont i nacken efter kvällens bravader eller så äre att ja ha lega konstigt. Smärtan började i skulderbladet och strålade ut i nacken. Nu sitter jag med halsduk och har ont som en bäver mosad av ett fällt träd.. Träningsvärken i röven, just loving it. Inte sådär så de gör ont utan bara sådär så de känns! How awesome? I like it!

Trött som ett as, sovit/myst hela dagen så borde inte va trött. Börja bli sjuk, hosta och kli i halsen. Blä! Pussa på mannen som vanligt och älska han mer för varje dag <3

Mys lördag

Publicerad 2013-02-16 22:46:12 i

Sov lite inatt, upp tidigt och släppa ut hästarna. Somnade om sen i en varm famn när jag kom hem, mös! Hehe sen somna ja efter jag vart i stallet, dö trött. For ut och red med mamma, Baccan va fin som vanligt och ingen hosta! Roligt nu när de känns att det är 600kg häst som galopperar ordentligt.

Hade noll motivation på gymmet, men mördade ändå lite ben idag.


30kg 12reps * 3set squats
90kg 12 * 3 benpress
70kg 15 * 3 bred benpress (for your ASS ;) )
35kg 12 * 3 leg curl

90kg 12*3 i mag maskinen jag älskar!
Ökade även på 5 SEK på plankan 1.30min* 2.
De är lite av de jag körde, orkar inte skriva ner allt.

Är iallafall dö trött nu, var nästa. Svimfärdig när jag gick från gymmet till bilen, vet inte va de är men kroppen känna inte riktigt i trim. Tror de är för jag har sovit dåligt.

Fridag!

Publicerad 2013-02-15 19:28:45 i Annikatt

Woho! For direkt efter jobbet med Eva och körde RPM, typ som spinning fast roligare! 45 min, haha jag kan säga att svetten bokstavligen droppade från mig! Så awesome!! Mina ben är dock möra redan nu, får ta ett lungt pass på gymmet imorgon.
 
Var i stallet och pussade om mannen min, så gosig så jag dör. Ska alltid ha mulen uppe i ansiktet och pussas, kanske inte sådär super mysigt då han slickar en på kinden kanske. 600kg kärlek, de kan man inte annat än bli lycklig av.
 Nu ska jag skjutsa mamma och magnus in till stan och sen köpa lite nötter och dipp sen bäre av hem för å se gladiatorerna med J! Mös!
 
/ Ledig tjey

Torsdaaaag

Publicerad 2013-02-14 21:22:45 i Annikatt

For på gymmet imorse innan jobbet, skönt att kliva upp i tid. Egen tid är något jag uppskattar och värderar högt nu på senare tiden. Blev bjuden på semla på jobbet av Mattias, så som jag ha längtat efter denna SEMLA! gött!!
 
Gjorde en göda middag när jag köm hem, stekte lite korv och gjorde en killer sallad till de med sesamfrön i, nomnom! Gick sen på en 70min PW med vovvisarna, skönt vare. De börja ju va så varmt ute nu, sen med country musik i öronen kan jag inte annat än le.Har haft en såndär lycklig dag då man kommer på sig själv att man ler utan ingen som helst anledning! Hur awesome!?
 
Helt vanlig torsdag annars, klart man tänker lite extra sådär på en sån här dag. Tankarna går iväg åt alla olika håll, de är väl dessa dagar man saknar den där kärleken. Ärsch my valentines namne is GYM, höhö! Skämt åsido, mamma va supergo och hade köpt en nalle med hjärta på och lämnade en lapp där de stod Älskar dig hjärtat <3 Älskade mamma..
 
 
Nä! Renbäddad säng, värmeljus, go hund, film och sen gonatt!
 
/Lycklig tjey!

Onsdag!

Publicerad 2013-02-13 19:22:10 i Annikatt

Bra dag idag med! Hem och for till stallet, Fanny hade hunnit mocka och göra all mat. Otroligt skönt! Bara ut och rida, de uppskattades otroligt!
 
Nu nå snabbt ner i magen, sen sola och mot gymmet! Kom ihåg att de tar ungefär 20-30 minuter innan din mage uppfattar att den är full, så ät långsamt!
 
 
 
 

Bra dag

Publicerad 2013-02-12 22:55:11 i

Har haft en underbar dag! Efter jobbet åkte jag på en gång till min man och red ut på honom själv. Han va så snäll så, dock så hostade han men kollade andningen och han låg på 9 andetag/minut så de är lungt. Han blir inte sådär slut som han blev förut då han hostade.

Åkte hem och laddade fånen för att sen dra iväg på gymmet. Mötte upp Robin och körde lite kondis med honom innan han for hem. Drog av 1h på crosstrainern oxå -820 kalorier. CHECK!
Såg S där, fan alltså!

Pratade även med Lars och fick ursäkta mig för mitt fyllo beteende i lördags, ibland säg man väl saker som inte ska poppa ur skallen. Var väl lite väl taskig mot han. Men snäll som han är så vare lungt för hans del, godhjärtad den där.
Ska höpp i säng nu och tagga en ny dag, kommer iallafall börja gå dagtid om några veckor = förflyttning till monteringen. Tjohothefuckingho va skojs!! Hinna gymma innan jobbet, how awesome?!

Mood switch

Publicerad 2013-02-11 20:30:17 i Annikatt


Man är aldrig starkare än sin svaga sida, det man kämpar för idag kommer visa sig i framtiden. Alla de gånger mina murar har rasat samman har de byggts upp igen och blivit starkare. Man lär sig av sina misstag, se misstagen som lektioner istället för se de som misstag eller något man aldrig skulle gjort. Lär av det, gör det inte igen och gå vidare. Älska dig själv för den du är, älska dig själv för den människan du inte är än och för den människan du kommer förbli.
 
 
Minnen, inte alltid de dåliga som får dig att må sämst utan kan även vara de bästa som får dig att inse vad du hade. Men samtidigt, man skapar nya minnen varje dag som man sedan kan blicka tillbaka på. Ibland hittar man rätt person men de är bara fel tidpunkt. ' So, done with wishing U still here' 
 
 
Den natten de hände, den beröringen finner man bara i kärlek. De är då den är äkta. Alla de senaste stunderna på helgerna får mina tankar att vandra vidare och förbi vilket hjälper mig i hela den här processen. Starkare för varje litet steg jag tar.
 

Men som sagt, kiss today goodbye and welcome tomorrow with open arms.
 

Monday, go fuck yourself

Publicerad 2013-02-11 19:46:49 i Annikatt

Nämen, fick en stressig morgon. Hittade inte igen stämpelkortet, behöver som de för att ta mig in på jobbet. Lugn dag på jobbet. Lika trevligt som vanligt, trivs mer och mer på monteringen. Har man tur kanske man blir flyttad dit, men drömma kan man ju.
 
Pratade med Zandra och Evve idag, alla taggar väktarutbildningen nu! Både jag och Zandra fyller år när vi är uppe i Boden, födelsedagsfirande ftw! höhö! Nämen är sjukt taggad på att få göra något annat och förhoppningsvis få ett annat jobb senare. Känner att jag kommer sakna att rida, hundarna och få vara i stallet. Kommer inte rida på kontunerligt på 6 veckor :O Tur jag har hjälp med Cornelia iallafall :))
 

Åkte dit..

Publicerad 2013-02-09 21:42:29 i

Blev ändå ingen vit helg.. Ska ut med camilla och Mickis. Ser fram emot det, ska bli mysigt å gå på Olles me dom ^^


Jätte trevligt fm iallafall med Fanny på tenton å i stallet. Tack för de gumms! Roligare att träna med någon annan!

Kapade bommar på hippo idag, fick en å annan skada ;)

Fredag, så förbaskat skönt!

Publicerad 2013-02-08 12:51:00 i Annikatt

Har jobbat på monteringen från tisdag - fredag. Riktigt kul att få göra annat sen att få träffa massor av trevliga människor är ju bara ett plus! Ska jobba dagtid nästa vecka där, fast med samma lön som om jag skulle jobba em. Rätt skönt, sen slipper jag jobba fredag em nästa vecka!
Mår absoult mycket bättre, gymmet igår gjorde susen. Såg dessutom Simon som vann Big Brother, ögongodis ^^
 
Håll på ladda fånen nu sen ut på långprommis med vovvisarna. Ska till gymmet ikväll i vanlig ordning, har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska köra, antingen bara cardio eller så släng jag in något för ryggen.
 

Ännu tjöttare tjey

Publicerad 2013-02-07 05:32:17 i

Fan, mår lika illa nu på morgonen. De bådar absolut inte gott. Somnade i soffan igår när jag kom hem, skulle inte gjort de. Vart as seg, är skit trött. Ska försöka äta bättre idag så kanske de ordnar upp sig. Kickade igång dagen med en smothie, 1ägg, hallon, björnbär, mango, mjölk och lite yoghurt. Kanske får en att må lite bättre.

Min AV keps kom igår, glömde hämta ut den. Åker efter jobbet och hämtar den, som ja längtat efter den!

Annars kul å få jobba på monteringen, blir goda uppvaktad av grabbsen hahahaha xP

Seg dag

Publicerad 2013-02-06 22:01:07 i

Trött som bara den är jag, har haft en dålig dag. Varit allmänt seg, ätit skit dåligt. Käkade bröd och hela min kropp sa baa blä, hoppas på en bättre dag imorrn. Känns lite som om ja vill spy.

Gårdagens gym pass var helt okej, är i en liten svacka nu när de kommer till motivation. Antingen är jag påväg å bli sjuk eller så äre för jag inte har ätit så bra den här veckan.

Baccan sår börjar iallafall se bättre ut och tror jag ska ut å promenera med honom imorgon.

Tisdag

Publicerad 2013-02-05 22:37:26 i Annikatt

Rolig dag på jobbet, blev utlånad till monteringen. Jätte trevligt folk och mycket roligare än mitt nuvarande jobb.
 
For till stallet efter jobbet och red lilltjoppa, hon bokstavligen bockade när jag gjorde galoppombyten på henne. ellr ja hon rundade sig så pass mycket så det kändes som om hon gjorde ett skutt när hon bytte om galopp. Hon är verkligen superfin nu! Baccan tog ja stygnen på igår, såg jätte fint ut idag. Han är as pigg och det kännes som om han har växt mycket bara på dessa 12 dagar. Ska bli kul att få rida honom igen min lillplutt<3
 
Gymmet, idag blev det kondition i 20 min sen armar och rygg! Askul! ^^
 
 
 
Bjuder på en gammal bild sen i somras.

Dagens träning

Publicerad 2013-02-04 22:14:58 i Annikatt

Daem va folk det var på gymmet idag. Kom dit ca 20.00 isch. Sprang 10min för å få upp värmen på 11:an, körde sen intervaller i 10 min. Kändes härligt! Drog iväg och ökade plankan med 2sek sen förra veckan 1,22 minuter x2.
Kändes skönt i magen, drog och solade sen. Vajmt å sjönt för mukklerna ^^
 
 
 

Måndag morgon

Publicerad 2013-02-04 07:49:12 i Annikatt

Godmorgon då, kändes inte alls så bra imorse. Kallsvettandes gick jag ner för trappen, medans jag gjorde iordning frullen kallsvettades jag. Antingen är jag påväg och bli sjuk eller så har kroppen inte riktigt återhämtat sig från i helgen. Är småöm i nacken och ena höften, vet inte riktigt va höften är öm för. Nacken förstår jag då jag låg och sov på armen natten till söndag. Men ändå skit drygt, när kroppen inte har alla hemma känns dagen extra tung.
 
Just nu längtar jag till min säng, ska till stallet direkt efter jobbet. Se om kroppen känns bättre senare så åker jag på gymmet och kör lite kondition bara.
 
/ Tjött tjey

Utgång

Publicerad 2013-02-03 14:37:34 i Annikatt

Jämarns se kul jag hade igår! Mina ben mördar mig idag dock.. Bokstavligt talat! Mamma och Magnus va gulliga när dom kom och hämtade mig imorse, de hade med sig både kläder och skor <3 Sen åkte vi till mormor och fikade, jag slocknade i hennes säng. Blev inte många timmars sömn, satt uppe och pratade till kanske 05 isch.
 
Blir tyvärr inget gym idag då jag måste lyssna på min kropp nu och låta den vila så jag inte tränar sönder den. Hade gärna kört ett pass idag, men är huvve dum får kroppen lida. Jag kan ju lova att jag kommer inte maxa så mycket på ben som jag gjorde i torsdags, senare iofs när jag har styrkan för det.
 
 
 

Stjärntecken vädur

Publicerad 2013-02-02 01:24:28 i Annikatt

Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!
 
Tog detta från: http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/index1.html
Rätt roligt, känner att en del stämmer överrens med mig.
 

Aj aj i benen

Publicerad 2013-02-01 23:23:10 i Annikatt

Alltså gode träningvärken! Prövade basta för å se om det släppte lite, nähäru! Ska promenera mycke imorgon å strecha mjukt, då kanske de släpper lite. Har verkligen unnat mig go saker idag, go kakan blev inte så god haha! Va i ungen för länge, hundarna vart ju glada iallafall när inte jag ville ha. For på ica efter gymet istället och köpte nötter och blåbär. De va mumma!
 
 
Körde armar och rygg på gymmet, kunde dock inte köra en övning för ryggen då jag behövde ta stöd av benen. Haha big nono mina ben skrek aj och de gick inte! Men lika glad är jag för de ;) Utgång imorgon med flera av få bästaste brudarna här! Ser fram emot de, fick hem mina nya klänningar + skor idag så får se om jag kör på något nytt eller gammalt och beprövat.
 
 
Tvättade älsklings sår idag, han har ju knappt ont knäppjöken! Fick ju ta i mer än vad jag trodde. Älskade klump <3

FREDAG!!!!!!!!FTW!

Publicerad 2013-02-01 19:04:23 i Annikatt

Tjohooo! Så otroligt glad, hade en underbar dag på jobbet idag också. Har nyss varit och lagt om Baccans sår och tittat till hur de mådde. Sara hästtandläkaren va ute idag och fixade med tänderna deras. 
 
Mamma och Magnus skjutsade jag till stan, så nu har jag unnat mig att baka min version av sockerkaka. Kokosmjöl, fiberberikade havregryn, socker, smör, ägg, grädde, bakpulver och vaniljpulver (äkta). Ska mumsa lite på de sen iväg till gymmet och köra lite överkropp + basta för mina ben har inte varit mina kompisar idag. Har sån sjuk träningvärk. Jag skrattar lika gott varje gång jag ska på toa då jag har grymma problem att sätta mig ned, de går inte att göra annat än att le!
 
Va ute på en långprommis med hundarna innan jobbet också


Dagens form

 

Om

Min profilbild

KaTT

Oftast en glad och positiv tjej som försöker göra det bästa utav livet. Här kommer jag skriva av mig om mina känslor, det här är en plats för mig att skriva av mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela