annikatt

live to ride, ride to live

MÖöörning

Publicerad 2010-08-31 09:53:28 i Annikatt


Aaah, tog sovmorgon idag till halv tio efter ha klivit upp med älsk halv sju och ätit frukost. Solen skiner och jag tror jag cyklar till jobbet idag! Underbart med lite sol innan vintern kom å de bli ännu jävligare!

Duschen, luncha hästarna sen bäre av mot jobbet!



Älskar din lukt <3

Löving it

Publicerad 2010-08-30 10:19:30 i Annikatt


Tänka sig att man släpper allt när man får träffa dig igen <3


Nog må ja ha mina stunder, de har jag alltid men du lyckas alltid visa att det är bara onödigt att jag gör som jag gör, tack för den du är! Har saknat dig så mycket å det va så otroligt skönt å va krama om dig igen å få pussa på dig <3



Vaknade runt halv 8 och steg upp med en liten trött hund i sängen som hade krypit upp när vo hade farit, ska jobba 14-22.30 idag, ändå taggad för de är ändå ett roligt jobb men lite halv kassa tider. Får se om keke orkar kliva upp och skjutsa mig i tid annars för jag cykla ^^ Inte så långt juh!

mys

Publicerad 2010-08-28 21:51:51 i Annikatt


Sitter hemma en lördagskväll och har druckit vin med mamma och ätit kex å ost, riktigt mysigt. Om vi bara hde varit bara jag och mamma hade det varit toppen. Älskling är borta i Jönköping, ja ha inget att göra, något rastlös. Nästa helg blir det att hjälpa Sandra på Surf tävlingarna troligtvis om inte kommer jag ändå fara och titta, och hoppas de är övertid på jobbet så man får jobba lite extra och tjäna lite mer peniga.

 

 

 

Lyssnar på musik atm, har vääääääääldigt lite att göra. Ska väl he på ngn film sen å gå och sova. Lugn Lördag, köpt både ny jacka och nya skor idag, dyrt men bra att ha!

Vad är kärlek för er?

Och jag hoppas verkligen det inte är något värre men gumman, ska inte tävla henne resternade tävlingstermin, vi tar en paus från hoppningen. Hon har varit lite tjock och varm i knäna. Inte alls kul, saknar att rida min älskling :(




Bara för att man är bara mänsklig när ma har PMS vissa kan bara inte förstå det


Saknar dig, jag vill bara ha din kärlek! Du kanske inte älskar mig lika mycket, vad vet jag. Du säger inget.

Jobb 06-12

Publicerad 2010-08-28 12:36:06 i Annikatt


LÄTT VÄRT!

Med riktigt goa arbetskamrater så blir inget jobbigt plus att jobbet är roligt!!
Riktigt lyckligt loottad må ja säga ^^

Lunch sen stan! :D


Förbannat

Publicerad 2010-08-27 10:36:23 i Annikatt


Jag blir både besviken, förbannad och sårad, till å med ledsen..

Bara grejjen, jag stör mig på det. Jag vill inte sitta hemma å tycka synd om mig själv de hatar jag. Vill inte sitta med tårar i ögonen. De hatar jag mer än allt annat. Blir faan arg, fast vissa saker jag kan inte förstår mig på.

Vetskapen om att jag inte får träffa dig på 2 hela veckor är njådigt dryg, när man är van att träffa dig precis varje dag :/

Screew U


Näst sista dagen på första arbetsveckan

Publicerad 2010-08-26 11:38:26 i Annikatt


Och jag har ont i örat, vet inte varför. Ont som bara den göre iallafall. Kul men nytt jobb också, mycket att lära sig men jag sover som en klubbad om nätterna. Dock är det svårt att varva ner när man kommer hem för att försöka somna så fort som möjligt. När man är hemma ca 00:20 vill man sova men när man nyss har komme från jobbet är de lite svårt att varva ner, så man somnar väl där runt 01:30 typ.

Men jag stormtrivs, än så länge på Isri, jätte trevliga kollegor! Nog för att de är bara 4 tjejer och resterande är grabbar men de är ett härligt gäng! De känns i fingrarna att man inte är van att ta i så mycket på dagarna men de är härligt! Va så otroligt less på vara hemma hela dagarna. Ska jobba övertid på lördag också, diggar timpenningen på de!! löööv it ^^ Ledig fredag sen jobb lördag och sen ledig söndag och sen en ny vecka med em. pass från 14.00-22.30. Älskar att jobba :D



Cornelia har fått vila sen i Lördags, ska ut och gå med henne nu på lunchen hade jag tänkt, få se hur vädret blir. Hon var varm igår och förrgår. Känns inte alls roligt de här inte, bluäH!


"När de säger de är "bara" en häst, ler jag bara och tänker de "vet" inte"


Remember those walls I built. Well, baby they're tumbling down.
And they didn't even put up a fight. They didn't even make up a sound.
I can feel your halo, I ask you to use it more and show me that your heart is not made out of stone.
For real I want you to show me how you feel, I can be really mean towards you, and you know it.

blä

Publicerad 2010-08-21 20:23:29 i Annikatt

Suck å återigen suck, blir bara ledsen

Uttråkad

Publicerad 2010-08-17 14:34:00 i Annikatt

Det värsta med att vara hemma och inte ha något jobb är all dötid, när jag har gått ut med hundarna, tvättat, diskat, vikt tvätt, gjort stallet. Vad ska man göra då?

Näe jag skulle gärna vilja ha ett jobb nu, blir tookig på bara att sitta hemma hela dagarna. Bilen är hos doktorn så ja kan inte kör någonstans, eller pilla i den för den delen. Jag håller tummarna iaf..

Måndag

Publicerad 2010-08-02 10:26:36 i Annikatt


rastlös.se

Har ringt Tages Bilservice och ska skicka in stor tysken till doktorn, ska snart ut på powerwalk med hundarna.
Hade funderat på om ja sku va dukti och olja in altanen idag också, får bli de efter ja ha luncha hästarna i stallet. Njådigt trött imorse, ville inte alls kliva upp. Men bara att ta sig i kragen å kliva upp ändå ju ^^

Tränade för Peter igår med Cornelia, jag älskar att vi stannar hela kvällen när det inte går bra, duktigt och riktigt hängiven tränare. Tävling i helgen taggar jag till, dock så är det jobbigare med hemma tävling då man ska städa bygga bana o.s.v. Men det får man med paketet!



Bara det här skriker hur dum man kan va ibland;

Annika: Jag har tagit din börs och plånbok!
Vo: Jaha?
Annika: Näe, din mobil och plånbok mena ja....



Om

Min profilbild

KaTT

Oftast en glad och positiv tjej som försöker göra det bästa utav livet. Här kommer jag skriva av mig om mina känslor, det här är en plats för mig att skriva av mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela