annikatt

live to ride, ride to live

Update September!

Publicerad 2012-09-29 21:10:13 i Annikatt

Mycket har hänt sedan jag skrev här sist, har som ingen anledning till att skriva här när jag mår asbra. Oftast är ju de här stället ja låter mina känslor komma ut.
 
Iallafall, vet inte vilken ände jag ska börja i. Jag och Johan är iallafall tillsammans igen efter ca 5 år, hur sjukt är inte det? Både ja och han tror I'ts ment to be, det sa klick på en gång. Han är allt jag söker hos en karl, omtänksam, snäll, lättsam, social, snygg, stark, lång, mörk, ett hjärta av guld och de bästa av allt.. han får mig att garva sönder och att han verkligen visar varje dag hur mycke han älskar mig. Att vakna till två varma läppar mot ens egna och ett stort trött leende.. One word, love.
 
I'm red you're blue <3
 

Jag har även tagit beslutet att flytta hem, spara pengar tills jag börjar plugga. Men också dels för att jag pallar inte att bo själv. (Jag tog beslutet innan Johan bestämde sig för att flytta hit) Att få sova hemma igen känns otroligt skönt. Sen får vi se hur vi gör, om jag tar mig in på PHS beror de på vart jag tar mig in. Solna = flytt till Eskilstuna, Umeå = stanna i Umeå minst 3 år sen Eskilstuna. I hate to say it, men jag flyttar till min älsklings stad just för att han har mer att offra. Hans familj (läs vänner) betyder otroligt mycke för han som han gör för dom. Ja har knappt umgåtts med dessa människor mycke men jag älskar dom redan.
 
 
Och på MÅNDAG gäller det! 30 dagar av kämpande och en start på en mer vältränad kropp! Kommer att försöka lägga upp föra och efter bilder här! Jag vill se om mina muskler kan poppa fram mer och om jag kan slå mitt PB på 2 km. FITNESSFIGHTEN here I come! Handlar maten imorgon! Så taggad, även fast jag har åkt på en förkylning..
 
 
Love / Annika
 

Om

Min profilbild

KaTT

Oftast en glad och positiv tjej som försöker göra det bästa utav livet. Här kommer jag skriva av mig om mina känslor, det här är en plats för mig att skriva av mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela