annikatt

live to ride, ride to live

Midsommar

Publicerad 2010-06-25 21:28:34 i Annikatt


Och ja jobba...

Nämen skönt att komma hem ngt tidigare och få vara med familjen. Kunde slappna av idag när jag kom hem iaf. Det var riktigt skönt. jobbigt att ha jobbet i skallen heeela dagarna. Det är påfrestande, riktigt. Har fått många gråtattacker sen jag började jobba. Men, suck it up and be a man (woman) då.

Lite smått tårögd över att ja int fick va med älsklings vo idag, men ja kan ju inte beslagta honom varje dag *hihi* Jag får mysa hemma istället och jag verkligen verkligen längtar tills på tisdag! Gud va de ska bli skönt, ledig i 7 dagar + tävling i övik med älskade mamma, kan de bli bättre?

Inseer nu att ja sakna att gå i skolan hellre de än jobb, men man sakna inte kon förns hon är borta ur spiltan som jag sagt många gånger.

Nu ska jag glo på tv en stund, sen hoppa in i duschen och försöka somna utan min älskling, kommer ta ett bra tag.

Nya tag varje dag...


?

Publicerad 2010-06-19 13:20:13 i Annikatt


Antingen är det jag som inbillar mig hela tiden. Och så är det nog också.
Men när man ser och märker saker som förstärker vissa saker och ting blir det svårt att släppa ut ur huvve.

Hm?

Publicerad 2010-06-07 11:31:30 i Annikatt


Jag hatar att det fortfarande påverkar mig, jag hatar att jag inte vet allt.
Jag vill fråga men jag vet innerst inne så vill jag inte veta för det tror jag bara sårar ännu mer än vad det redan har gjort. Måste skriva av mig bara, jag kan inte veta säkert. Jag vill som ha svart på vitt men det är för mycket begärt och jag vet hur det är men jag vill höra det hela tiden. Alldeles för mycket begärt. Det kommer plåga mig heeela tiden. Men förhoppningsvis kommer jag på andra tankar.

Ska iväg och sola nu sen till skolan och lämna igen datorn, min älskade data.. Sen bär det av på mer inskolning!

Ska försöka tänka mer positivt!


Om

Min profilbild

KaTT

Oftast en glad och positiv tjej som försöker göra det bästa utav livet. Här kommer jag skriva av mig om mina känslor, det här är en plats för mig att skriva av mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela