annikatt

live to ride, ride to live

Snigel! Äe men singel

Publicerad 2012-11-24 05:02:27 i

Varit singel i 7 dgr! Jag och Johan skulle inte funka i det långa loppet, med en sådan pass skillnad i värderingar, principer och syn på livet kände jag att de inte är någon jag kan leva mitt liv med. Han sa de själv att vi hade olika synsätt på saker och ting, väldigt sant.

I mina ögon är jobb viktigt då du får en inkomst så du ens kan leva. Jag kan inte vara tillsammans med någon som inte prioriterar jobbet framför dator tid. (Okej grov jämförelse) Men om man inte är aktiv när man ska söka jobb såsom fara ut och visa upp dig på arbetsplatser, fara till ställen där de inte söker på internet efter personal exempelvis. Det räcker oftast inte bara med att man sitter hemma vid datorn och söker jobb.

Nämen de är iallafall ett avslutat kapitel i mitt liv, jag har ingen ånger då jag vet själv att jag gick i dryga veckor å tänkte tänkte tänkte tänkte. När man har samma tankar så pass länge, är det rätt speciellt när vi inte hunnit varit tsm så länge. Bara där vare fel, man ska va nykära å pluttinuttiga iallafall första halvåret kan ja tycka. Mamma och Magnus ha varit tsm i ca 6 år och DOM kan betee sig som nykära?! De är kärlek de ^^

Mår oförskämt bra, sover skit bra om nätterna med älskade Donna tätt tätt intill. Trivs hemma och älskar min familj, gamla Annika börjar sakta komma tillbaka igen och jag börjar bli lycklig igen.

Att uppskatta sin mor, många som glömmer de. Du har bara EN... Jag visar att jag älskar min enda MOR. Många som glömmer det, spelar ingen roll. Du har bara en mamma och pappa, vårda dessa relationer.. En dag har du inte möjlighet att göra ens det.


Näe nu vart de långt! Fred ut!

Fredag!!

Publicerad 2012-11-16 07:53:04 i

Gu se skönt! Har längtat grymt mycket efter denna helg hela veckan, min första sovmorgon på 16 dagar!

Ska rusta upp Harry i helgen, fixa avgasröre, byta bromsbelägg, byta tändstift+kablar, olja+oljefilter och möjligtvis tona rutorna om ja hinner.

Jag har både pratat med Mammsen å Magnus om min situation. Det känns mer och mer som jag blir säker på min tanke, men för att vara extra säker så tänker jag lite till. Fortfarande brutalt ärlig när de kommer till hur ja känner inför detta, Inge gå bakom ryggen alls. Han vet precis hur ja tänker och känner.

Fred ut!

Helgen

Publicerad 2012-11-12 07:26:59 i

Omtumlande helg känns de som. Har hunnit flytta ur de sista ur lägenheten och städat ur den. Så bye bye Tranbärsvägen, blandade känslor de där. Många minnen därifrån..

Fick åka iväg och skjuta riktig pistol, gillade glocken mest. Kul att få känna på hur en riktig "pang" känns ^^

Baccardi har gått från 24 andetag/minut till 10 andetag/minut. Vilket är en klar förbättring! Han frustar mer än vad han hostar vilket också känns lovande! Vi flyttar till de nya stallet 1december och förhoppningsvis ska detta va slutet på kampen mot hans överkänslighet till damm.

Friiiiiiidaaaag

Publicerad 2012-11-09 22:39:44 i

Helg.. Gu se pöskarns skönt!
Red på lillskiten idag och han skötte sig exemplariskt efter 1 veckas vila.
Han har svarat bra på medicinen hittills så de är bara att hålla tummarna. Hoppas dom int frys inatt när de är så kallt nu när dom står ute i uteboxarna..

Troligtvis blire pang pang i helgen med riktigt pickadoll. Blir spännande att få pröva på. Bra erfarenhet inför både PHS och GMU. Sista ansöknings dag till GMU är 2 dec så jag tro ja ska skicka in nu!?
Ska flytta ut de sista ur lägenheten oxå, konstigt de känns på något vis. Många minnen som "packas" undan.

Nu bline film! Peaaaacccssccscsce!

Pigg häst!

Publicerad 2012-11-05 16:57:03 i

Baccan var mycket piggare imorse när mamma och jag skulle leda hem dom efter natten. Jätte kul å se att han är piggare!

Jag har fortfarande den där velande känslan kvar. Jag kan inte bestämma mig för att gå all in innan jag vet att jag inte kastar något ut på tunn is. Jag undrar bara när jag kommer komma till ro i mina tankar. Jag vill inte såra någon, hellre jag som blir sårad.
Känner att jag påverkas väldigt mycke av min yttre värld om man säger så. Ibland kan ja inte riktigt känna att mitt beslut inte riktigt kommer ifrån vad de jag egentligen vill. Eller så tar jag förhastade slutsatser och sen får jag gräva mig försiktigt ut eller som i vissa fall stanna kvar nere under jorden.

Krävs en till funderare..

Min bebis är sjuk

Publicerad 2012-11-01 21:19:34 i

Gulleplutten, så snäll! Gick jätte bra att inhalera honom!

Nu stå pållarna på Surf, jätte mysigt blev de. Lite orolig dock, men dom ska nog må bra där :)

Nu ser jag fram emot sängen! Upp till stallet till 04.30 imorgon och flytta hästarna till hagarna och ge Baccan sin medicin.

Baccardi

Publicerad 2012-11-01 17:37:44 i

Worst freeeekkkiing day ever..

Åkte med Baccardi till veterinären och de vart konstaterat att han har bronkit. På människo språk astma, han är alltså damm allergisk.

Fick med en bauta inhalator och massa slemlösande. Har varit och hämtat ut kortison och luftrörsvidgande på Apoteket. Cornelia och baccan kommer stå i uteboxarna på surf i 4 veckor tills hans kur är över. Inget stall för honom eller ja box.

Leta nytt stall i helgen då han behöver stå i ett stall med bättre ventilation ASAP! De här tog hårt på mig, min lilla prins är sjuk :'(

Om

Min profilbild

KaTT

Oftast en glad och positiv tjej som försöker göra det bästa utav livet. Här kommer jag skriva av mig om mina känslor, det här är en plats för mig att skriva av mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela