annikatt

live to ride, ride to live

Helg för min del

Publicerad 2010-11-12 02:10:12 i Annikatt


Riktigt skönt känns det att ännu en vecka är avklarad, sitter och fryser vid datan och ska snart upp i min säng å sova med Donna. Orkade inte ta på mig en tröja så då får man frysa istället.

Tänkte på en sak bara sådär, väldigt mycket om förhållanden i bloggvärlden just nu. Som jag förstod de så ha både Paow och Hugo och Isabella och Nils  gjort slut. Det får mig och tänka på vilken tur jag har som har min vo, båda vi två kan medge att vi har våra ups and downs men vilket förhållande har inte det? Ja mena, hur kul vore de om de va samma sak varje dag dag ut och dag in? Näe inte alls, visst kan de vara skönt att slippa hålla på fundera hela tiden om den ene älskar en, om den kommer orka kämpa vidare, varför de aldrig blir den där kvällen ni två tillsammans, varför och varför, massa bråk och äärsch! Näe de ska vara en lagom blandning av allting, ja tro de är de lite livet handlar om, hitta mittpunkten av alltihop, stanna där när man är riktigt nöjd. Men frågan är ju då om man någonsin kommer till just den mittpunkten, det mellanläget?

Jag ha iaf kommit på att jag tänker för mycket. Alldeles för mkt, men de är ju bättre å tänka än å int tänka alls? Näe, men överanalysera saker och tänka om och om igen på vissa grejjer känns ju väldigt onödigt eller hur? Ja mena tänk en gång sen gene klart! Eller ha ja fel, näe ääh. Ja vet att jag kan överanalysera saker vääldigt ofta, tänka för mycket på en grej när man egentligen kan släppa de på en gång utan att behöva tänka påt. Långsur ä jag också, varför vet ja inte. Tror jag fått de från mor min, hon ge långsur hon me!

De slog mig igår när jag efter jobbet 00:00 skulle åka till älskling och sova, för det första så var vägen urusel, jag kunde då int köra fort för då slira ne bah, å int vill ja sladda ofrivilligt heller, nene glöömm de. Där komm redan otaggen, svängde upp på gården körde in bilen i laggårn å ska gå in. Dörren är låst, jag har inga pengar på mobilen, ingen nyckel, hur gör jag nu? Ska jag åka hem igen? Efter den där usla vägen? Nu mitt i natten när jag är skit trött? Näe, jag börjar kasta snöbollar på vo's fönster i hopp om att han ska vakna och komma ner och öppna dörren. Jag fryser som en jääävel om händerna. Och istället för att väcka vo så väcker ja hela huse istället, lyckat? Näe de vill jag inte kalla det. Iallafall, upp och ner i sängen lite sur över att karln ha glömt å låsa upp dörra, sådär långsur som ja bruka va. Och tänker ursch fu blä o.s.v. men sen slår det mig, vo tar min hand för att värma den men den ha börja bli sådär ont varm efter man ha haft iskalla händer, fortfarande sur och tänker negativt. Han lägger täcket över mig efter en stund, hans täcke. Jag frågar vad han gör, vill inte att du ska frysa. Då slår de upp för mig, gud se underbart. Han e ju min och vill mig bara väl min vo. Bara min..

Nog för han att ser insane ut på bilden men ja älska han ändå ^^


Om

Min profilbild

KaTT

Oftast en glad och positiv tjej som försöker göra det bästa utav livet. Här kommer jag skriva av mig om mina känslor, det här är en plats för mig att skriva av mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela